Няколко дни преди първата си тренировка за лятото в ЦСКА взеха сериозно да наваксват със селекцията.

Според все още непотвърдена от хора от щаба на "червените" информация вече е привлечен бившият ганайски национал Уилям Квабена Тиеро, играл за последно в португалския Академика Коимбра.

Тиеро, който е централен полузащитник, идва при червените като свободен агент, след като договорът с настоящия му тим е изтекъл.

Уилям Квабена Тиеро неизменно е играл за португалски отбор от 2005 година насам, като от 2007 е бил в Академика, където е записал 50 срещи и 2 гола.

Халфът има 7 гола в 18 мача за националния тим на Гана, а е бил и част от олимпийския състав на страната за Игрите в Атина през 2004 година.

Тиеро вече е имал допир с български футбол, след като през последния сезон бе съотборник в Академика Коимбра с бившия нападател на Левски, Литекс и Байерн Мюнхен Крум Бибишков.

Според Блиц пък в София за проби вече е пристигнал италианеца Джузепе Акуаро. Той е бранител, роден е през 1983 година и през последните два сезона е ритал в швейцарския Аарау.

Днес пък на Аерогара София кацна и холандския нападател Грегори Нелсън. По този начин се реализират заявените намерения на новия наставник Павел Дочев, който многократно каза, че очаква с ЦСКА да почнат трима чужденци - защитник, халф и нападател.