ЦСКА се изправя срещу Берое в мач от 23-я кръг на А група. Двубоят на стадион „Българска Армия“ е от 17 часа. „Армейците“ ще търсят реванш срещу старозагорци след загубата, която претърпяха от тях преди две седмици. Тогава срещата се игра при доста тежки условия заради обилния снеговалеж. От ЦСКА се постараха да изчистят терена, а Берое стигна до победата с гол на Аласан Н'Диае в 74-ата минута. В 83-ата минута ЦСКА пропусна дузпа, отсъдена за нарушение на вратаря Благой Макенджиев срещу Тони Силва. Зад топката застана Стефан Николич, а Макенджиев парира удара му. Това бе и историческа първа победа за Берое над ЦСКА в София.

В състава на ЦСКА се натрупа голямо напрежение, което избухна през последната седмица след загубата от Ботев в Пловдив. Стойчо Младенов напусна треньорския пост и срещу Берое отборът ще бъде воден от Анатоли Нанков.Това ще бъде последен мач за Нанков и останалата част от екипа на Стойчо Младенов.

ЦСКА ще бъде срещу Берое без наказания Марин Оршулич и контузения Александър Тунчев.

Анатоли Нанков определи група от 20 футболисти на ЦСКА за двубоя срещу Берое: Якуб Дивиш, Максимс Уваренко, Пламен Крачунов, Апостол Попов, Венцислав Василев, Кристиан Супусепа, Денис Причиненко, Тончи Кукоч, Стивън Сънди, Марио Бъркляча, Борис Галчев, Петър Витанов, Тони Силва, Неманя Милисавлевич, Луис Соарес, Маркиньос, Жуан Фелипе, Иван Стоянов, Стефан Николич и Орелиен Жоаким.

От своя страна старши треньорът на Берое Петър Хубчев няма кадрови проблеми. Той не може да разчита единствено на възстановяващите се от контузии Димо Бакалов и Крис Гади. За сметка на това Елиаш се завръща в състава на беройци след изтърпяно наказание.

Главен съдия на мача е Цветан Кръстев, а при работата си ще бъде подпомаган от Диян Вълков, също от Варна, и Крум Стоилов от Благоевград. Допълнителни асистент-арбитри са Георги Димитров от Пазарджик и Драган Стоилов от Благоевград, а четвърти рефер е Димитър Димитров от Варна. Дежурен делегат на утрешната среща е Васил Василев от София а оценка на съдийството ще постави Илонка Джалева от София.

В последния XXII кръг от редовния сезон ЦСКА загуби с 0:2 при гостуването си на Ботев Пловдив, а Берое завърши наравно 0:0 срещу състава на Локомотив София. ЦСКА заема второ място в класирането с 44 точки, а Берое е пети с 38.

Това ще е 96-и сблъсък между ЦСКА и Берое в историята на А група. ЦСКА има 65 успеха, докато Берое 10. 20 са двубоите, които са завършвали без победител.

Двубоят на стадион "Българска Армия" е от 17:00 часа. Срещата може да бъде наблюдавана по Диема СпортGong PlayGong.bg, както и на честотите на Дарик радио.

В мач от втората шестица Славия приема Локомотив Пловдив. Домакините ще преследват втора поредна победа в рамките на няколко дни, след като през седмицата спечелиха с 5:1 отложения мач срещу Хасково. За сметка на това „смърфовете“ са в серия от шест поредни мача без победа в първенството и ще се опитат да прекъснат негативната серия.

Мачът е от 14:30 часа. Срещата може да бъде наблюдавана по Диема СпортGong PlayGong.bg, както и на честотите на Дарик радио.