Получилите контузия в петък в мача срещу Лудогорец Разград /2:0/ Мишел Платини и Фабрицио Грило трябваше тази сутрин да бъдат прегледани в близка край Сиде клиника.

За съжаление на щаба на "армейците" в болничното заведение не е имало дежурен лекар-специалист, който да направи необходимите изследвания. Така прегледът се отлага за утре и в ЦСКА няма да са наясно със състоянието най-вече на нападателя.

Двамата играчи на ЦСКА се свлякоха последователно на терена в рамките на една-две минути, малко след началото на второто полувреме на контролата.

Безспорно по-голямо е притеснението за Мишел Платини, тъй като при невъзможността да бъде използван и Килиън Шеридън, то реално наставникът Милен Радуканов остава без типичен централен нападател. Единствено Спас Делев ще бъде острие в атаката на „червените”. Съмненията за контузията на Платини са за разкъсани адуктори.

Фрапантното е, че в края на есенния полусезон ЦСКА разполагаше с цели четирима тарана в атака – освен Платини и Шеридън, това бяха вече напусналите тима Димитър Илиев и Дормушали Саидходжа. В момента при получените контузии на бразилеца и ирландеца не остана нито един.

Ситуацията с Фабрицио Грило е далеч по-успокояваща. Чупливият италианец, който се контузи на първата си тренировка при пристигането си в ЦСКА миналото лято и пропусна доста от мачовете, вероятно ще се възстанови бързо. Това личи и от напълно стегнатата походка, която Грило демонстрира в хотела през последните два дни. Нищо чудно утре той да не бъде закаран на изследвания.