Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов определи група от 27 играчи, които утре ще пътуват за първия подготвителен лагер на тима в Ксанти, Гърция.

В списъка е нападателят Спас Делев, който отказа да премине в руския Волга и ще остане в ЦСКА, както и защитникът Йордан Минев, който е пред трансфер в клуб от Израел.

За Гърция тръгват новите попълнения Станко Йовчев, Четин Садула, Благой Макенджиев и Станислав Костов, както и каращият проби Петър Стоянов от Сливен.

С отбора няма да пътуват нападателите Дормушали Саидходжа и Димитър Илиев, на които Радуканов няма да разчита за пролетния полусезон.

Извън групата са и чужденците Лукас Трекаричи, Уилям Тиеро, Кристиан Тибони и Марко Еспозито, които не успяха да се наложат и ще се разделят с клуба.

Групата на ЦСКА за лагера в Ксанти: Иван Караджов, Павел Виданов, Костадин Стоянов, Джузепе Акуаро, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Апостол Попов, Фабрицио Грило, Тодор Янчев, Борис Галчев, Коста Янев, Александър Тонев, Маркиньос, Грегъри Нелсън, Килиан Шеридън, Мишел Платини, Владимир Бахъров, Георги Амзин, Станко Йовчев, Четин Садула, Станислав Костов, Благой Макенджиев, Никола Радулович, Петър Стоянов, Здравко Чавдаров, Йордан Минев и Спас Делев.