ЦСКА ще проведе последната си тренировка за седмицата на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен. Утре рано сутринта „армейците” тръгват за града на сините камъни и ще отседнат в хотела на Йордан Лечков. За следобед е предвидена тренировка на стадиона, където в събота ЦСКА ще бъде символичен домакин на Берое. Старозагорци пък няма да тренират в Сливен, като единствено ще бъдат събрани на режим в града. Те обаче ще се настанят в друг хотел.

Днес официално „армейците” подписаха договор за охрана на срещата с местната полиция. Стигнало се е до договорка спортното съоръжение да бъде разделено на две, където ще бъдат двете агитки. В сектор „А” ще бъдат настанени феновете на „армейците”. Сектор „В” и кошарата пък ще бъде дадена на гостите от Стара Загора. Стадион „Хаджи Димитър” има на разположение 10000 седящи места, като домакините изразиха съмнение, че той ще се напълни. Също така няма ограничения за бройката на феновете на Берое.

От фенклуба на „червените” са заявили пред полицията в Сливен, че на стадиона ще има около 3000 техни привърженици.

В същото време се разбра, че заради мача между ЦСКА и Берое се отлага и първия мач на Сливен в елитната юношеска група. Първият кръг от този шампионат е насрочен за идния уикенд. Двубоят между Сливен и Видима обаче съвпада като дата и част със срещата ЦСКА – Берое. Така от БФС са взели решение, че мачът при подрастващите ще се изиграе чак в понеделник.