Четирима футболисти на ЦСКА пропуснаха днешната тренировка на отбора. Това беше първото занимание на „армейците” след приключване на лагера в Боровец и контролата срещу Интер Баку. От тренировката липсваха Костадин Стоянов, Грегори Нелсън, Спас Делев и Мишел Платини. Стоянов получи удар в главата в края на двубоя срещу Интер и Павел Дочев му даде почивка. Въпреки това обаче защитникът изгледа заниманието на „червените”.

Новото попълнение Грегори Неслън пък е получил почивка от Павел Дочев. Още вчера треньорът заяви, че холандецът е уморен най-вече заради липсата на подготовка и мачове в последните няколко месеца. Със сигурност обаче Неслън ще пътува с отбора за Холандия. Спас Делев също има здравословни проблеми, той пропусна и контролата с Интер.

Бразилецът Мишел Платини пък е на път да се раздели с ЦСКА. Той вероятно ще бъде преотстъпен на отбора в чужбина. Въпреки това Платини изгледа тренировката на тима в цивилно облекло.

Централният бранител Апостол Попов започна тренировката на „червените”, но отново почувства болка в бедрото и се отдели от основната група. С отбора вече тренират Тодор Янчев, Коста Янев и Йордан Минев, които не играха във вчерашния двубой на ЦСКА.

Сръбският футболист Никола Радулович продължава да се готви в представителния отбор, въпреки че Павел Дочев заяви, че Радулович ще се присъедини към юношите. 17-годишният нападател не влезе в игра срещу Интер Баку, въпреки че загряваше до последно.