Най-доброто решение, следствие на тепърва дискусионното решение! В ЦСКА пак си смениха треньорите. С темпото, с което стартира Митало-Томовата ера в клуба, току-виж бъде постигнат нов рекорд. Нова власт и след втория мач – хоп, нов треньор. Би трябвало много добре да се анализира и да се прецени, дали под нарасналия натиск от страна на фенове, футболисти и на хора от ръководството трябваше така бързо да бъде резната главата на Пламен Марков. И то след като Томов дни наред гръмко обявяваше пълен картбланш на наставника, каквото и да се случи. Но, станалото станало.

Притиснати от обстоятелствата, шефовете на ЦСКА поне спасиха малко ситуацията вземайки възможно най-правилното решение с назначаването на Стойчо Младенов. Вярно, може би след дъжд качулка, след шест-точковата пропаст след Левски. Но каква ирония на съдбата? Пламен Марков навремето смени Стойчо Младенов начело на националният ни тим и го възроди, класирайки го на европейско първенство. Сега става обратното – Стойчо сменя Пламен и…очакванията на феновете са за „червено” възраждане. Ако не, поне в следващите седмици ще има възбуждане. На настроението в Борисовата градина, на очакванията, а защо не и на интригата за първото място?

Лошото за босовете на „Армията” е, че след Стойчо друг коз не им остана. Друга клапа за отпушване на напрежението няма. Младенов бе последната. Така, че при нови провали, а срещу тях гаранция няма никой треньор или отбор на света, стрелите вече ще литнат малко по-нависоко от треньорската скамейка. Към ложите на сектор „А”!