ЦСКА ще изиграе поредната си контролна среща между два официални мача в първенството. Утре „червените“ ще се изправят срещу Чавдар Етрополе. Мачът е насрочен за 18 часа на стадион „Българска армия“. В контролата участие ще вземат футболистите, които все още нямат права да играят в официални срещи.

Това ще е третата поредна проверка за играчите на Стойчо Младенов, които основно пристигнаха от Локомотив Пловдив. До момента ЦСКА изигра два двубоя с аматьорски тимове – Сливнишки герой и Локомотив Мездра. В първият бе постигната победа с 1:0, а вторият завърши 2:2.

Чавдар Етрополе е ръководен от Емил Димитров, който е лидера на инициативния комитет, който ще сформира ново АД с цел да бъдат взети акциите на „червените“.

Етрополци нашумяха и с участие в контрола срещу Витоша Бистрица, която се игра във Варна. До там отборът на Чавдар, заедно с футболистите от Витоша, отидоха с правителствения самолет, а в последствие стана ясно, че именно втородивизионния тим е платил разхода по пътуването. В първия кръг от първенството на Б група Чавдар загуби гостуването си на Спартак Плевен с 1:0.