Отборът на ЦСКА пристигна в турския курорт Анталия, след което се придвижи до Белек, където „червените” се настаниха в луксозния хотел „Корнелия Даймънд”.

Въпреки късния час на пристигане, новият наставник на тима Йоан Андоне реши да направи първа тренировка на турска земя. Заниманието се състоя на осветление на един от терените в комплекса, съобщава официалният сайт на ЦСКА.

Първата тренировка премина основно в бегови упражнения и стречинг за разпускане след дългия път.

Първата проверка на ЦСКА в Анталия е предвидена за 30 януари, като съперник ще е румънският Политехника Яш, който е на 13-то място в елитната дивизия на северната ни съседка. На втория ден от месец февруари ЦСКА ще се изправи срещу втородивизионния руски Волга Новгород.

За 4 февруари остава предварително договорената проверка с Аустрия Кернтен, а два дни по-късно е и най-сериозната контрола със Спартак Москва.

На 9 февруари ЦСКА се изправя срещу друг руски отбор – Том Томск. Румънската връзка в „червения” клуб ще продължи с мач срещу Спортул на 10 февруари. Спортул е на второ място във втора румънска дивизия. Мачовете в Анталия завършват на 12 февруари срещу Слован Братислава.