Първа премия за победа от няколко кръга насам ще получат играчите на ЦСКА. По 2000 лева на калпак, ще вземе всеки участвал в разгромното 4:1 над Локомотив Сф. Ръководството на клуба е останало изключително доволно от изявите на „червените” в мача в неделя на ст.”Българска армия” и е решило да отмени обявения след отпадането от турнира за купата на страната запор върху премиите.

Всъщност стимулът е бил анонсиран преди мача с „железничарите” в съблекалнята на „армейците”. Паричната стръв явно е повлияла, тъй като футболистите на ЦСКА изиграха най-доброто си полувреме изобщо през настоящия сезон.

До края на първенството, играчите на Стойчо Младенов ще получават премия от по 500 лева за пълен успех. ЦСКА има серия от мачове срещу Черноморец, Вихрен, Марек, Родопа и Беласица.

В същото време стана ясно, че всички основни играчи от отбора са пожелали да вземат участие в следващата среща със състава на Черноморец. След мача с Локо Сф, Стойчо Младенов намекна, че ще бъде даден шанс за изява на част от по-младите в тима, които от няколко седмици се подготвят с мъжете. Титулярите обаче са изявили желание да играят, тъй като не искат да се нарушава игровия им ритъм. Вероятно и обявените премии за оставащите мачове са повлияли на тяхното желание.

По програма двубоят от предстоящият кръг на „А” група между Черноморец и ЦСКА е в петък от 18.00 часа и ще се играе на ст.”Българска армия”.