ЦСКА победи като гост Спартак Варна с 2:0 в мач от третия кръг в А група. 

Попаденията за столични паднаха през първото полувреме. Вуядинович в 39-та минута и Флорентин Петре в 45-та донесоха трите точки за „армейците” на стадион „Спартак”.

Първото попадение стана след центриране на Флорентин Петре от ъглов удар. Вуядинович скочи над всички и с глава прати топката в долния десен ъгъл на вратата на домакините. Това е първо попадение за сърбина с екипа на ЦСКА.

Петре, освен асистенция, отбеляза и втория гол за „армейците” от дузпа. Велизар Димитрoв влезе остро в наказателното поле на „соколите” и бе фаулиран от капитана на домакините Боян Илиев в самия край на първата част. Отсъждането на Ахмед Ахмед бе оспорено от страна на домакините, но по-късните телевизионни повторения категорично доказаха наличието на нарушение.

През второто полувреме ЦСКА имаше повече възможности да отбележи, но така и не стигна до трето попадение. Играчите на Спартак също създадоха няколко положения, като в самия край на срещата Савич нахлу в наказателното поле на гостите и след удара си, уцели дясната греда на Петров.

Няколко минути преди това, на Ланзаат се наложи да избива топката на метър от голлинията, след разбъркване в наказателното поле на "армейците".

В 58-та минута от началото на срещата агитката на Спартак издигна плакат "Стига изборен туризъм". За подобни транспаранти в Ловеч, ЦСКА бе наказан да играе една домакинска среща на закрити врати и отнесе солидна парична глоба.

Така "червените" си тръгнаха от Варна очаквано с още три точки в актива си.