Почти всички чужденци в ЦСКА ще бъдат пуснати в почивка и няма да вземат участие в последния мач за годината срещу Черноморец. По различно време тази седмица към своите родни места ще отпътуват Елиот Гранден, Руи Мигел, Маркиньос и Викторс Морозс. Единственият чужденец, който ще остане и за последния мач, е румънецът Флорентин Петре. Този сезон Петре остава по-често резерва и по всяка вероятност ще започне титуляр в Бургас.

Морозс пък почти сигурно няма да се върне в ЦСКА, тъй като не получи предложение за нов договор.

На „Българска армия” се надяват Мишел Платини да се върне в България. Бразилецът се е чул с ръководството на тима и е уверил, че ще е на линия за старта на подготовката.

Адалберт Зафиров ще разчита на няколко юноши, които да запълнят празнотите от контузените и пуснатите в почивка футболисти. Те вече тренират с представителния отбор от няколко дни, тъй като решението да бъдат пуснати чужденците в по-ранна почивка е взето преди известно време.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.