Oт днес (07.04), до сряда (09.04), могат да се закупят билети за мача ЦСКА – Ботев Пловдив, който ще се играе на 10.04 от 19:30 часа.

Пропуските са пуснати в продажба във фен магазина на „Армията” всеки ден от 10:00 до 18:00 часа.

В деня на мача (10.04), входни талони ще се продават от 10:00 часа във фен магазина, а от 15:00 до 20:15 часа и на касите на стадион „Българска армия” и  „Спортна София”.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона.

Фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Цени на билетите:

- сектор А – 10 лева

- сектор В – 7 лева

- сектор Б (гости) – 8 лева

Закупилите билети за сектор А, блок 5, ще влизат през вход 1 (достъпът до него е през алеята, която води към сектор Г).

Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на „Армията”, Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая. Цената на пропуска е 50 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг.

Предварителна продажба на билети за гостуващите фенове се извършва в град Пловдив от ръководството на Ботев на цена 8 лв., като те вече са им предоставени.

В деня на мача привържениците на пловдивския отбор ще могат да закупят билет на входа за гости на стадион „Българска армия” срещу 10 лева. По-високата цена е вследствие от споразумение между двата клуба.

От ЦСКА вече пуснаха и облайн-билети. Феновете могат да получат заплатените електронни пропуски на екрана си и на e-mail.Задължително е да има разпечатан закупен електронен билет за допуск до стадиона.

За да се избегнат системните такси при закупуване, трябва да се притежава активирана официална фен карта на ЦСКА. Онлайн билет може да се закупи от сайта на клуба.