Опарени от случката с фамозното менте Грег Акселрод, от щаба на ЦСКА са решили за всеки случай да проверят детайлно досиетата на дошлите на проби трима испански играчи.

 

Кристиан Сан Еметерио, Мартин Камано и Хосе Арибас започнаха от първата тренировка на австрийска земя да тренират наравно с футболистите на ЦСКА. За всеки случай от щаба на Любослав Пенев имат намерение да проверят още веднъж достоверността на техните футболни CV-та.

 

Иначе още на пръв поглед може да се забележи несъответсвие относно предоставената информация за Сан Еметерио. Той никога през живота си не е играл в испанския Химнастик де Тарагона - клуб, който наскоро престоя за един сезон в Примера дивисион. Основната част от кариерата му преминава в друг отбор с донякъде сходното име - Химнастика де Торелавега, където отгоре на всичко май по-скоро е бил в дублиращия тим.

 

„Червените” искат да са абсолютно сигурни, тъй като втори подобен случай, като този с французина е в състояние да породи смесени чувства у феновете относно евентуалните чуждестранни покупки по време на лятната пауза.