Ръководството на ПФК ЦСКА АД остро протестира срещу бруталния акт, извършен спрямо директора на ДЮШ Спас Джевизов преди 1/4-финалния реванш на юношите - възраст 1990 година от държавното първенство на стадион “Георги Аспарухов”.

Ръководството на ПФК ЦСКА иска незабавната намеса на компетентните органи в лицето на МВР и БФС, които да проведат обективно и професионално разследване на случая.

Посегателството срещу директора на ДЮШ на ЦСКА Спас Джевизов, който е и длъжностно лице, за сетен път показва, че привържениците и деятелите на футболен клуб Левски разбират домакинството и феърплея по странен и необясним начин. И ние като адвокат Батков ще запитаме къде е полицията и за какво получава пари за охрана на спортни мероприятия, след като не може да осигури елементарна сигурност на длъжностно лице, камо ли на обикновен зрител.

Тревожното в случая, е че това става за мач на деца, за които спокойната предстартова атмосфера е от изключителна важност.

След приключването на разследването, но не по-късно от една седмица, ръководството на ЦСКА ще излезе с решение дали повече негови отбори от различни възрасти ще гостуват на стадион “Георги Аспарухов”.