Гъстата мъгла, паднала над България наложи промени в програмата на ЦСКА преди мача с Черноморец. Старши треньорът Стойчо Младенов реши след заниманието на Панчарево в ранния следобед, отборът да тръгне с автобус към Бургас.

Първоначално „червените” смятаха да пътуват със самолет до морето и да тръгнат тази вечер. Заради мъглата обаче летище София е затворено и не се знае дали до довечера тя ще се разсее. Футболисти и треньори ще вечерят в Стара Загора.

Промяната на превозното средство няма да промени плана за подготовката за утре и „армейците” ще тренират в Несебър.

Все още в България не може да се прибере румънският национал Флорентин Петре, тъй като и над северната ни съседка е надвиснала мъгла и летищата там не работят. Петре ще се опита да се придвижи с кола до Бургас.

Абдер Кабус изненада ЦСКА, тъй като трябваше да се присъедини към отбора утре вечер, но се прибра по-рано и вече тренира. Хосе Гарсес пък е очакван късно тази вечер и ако дотогава се е вдигнала мъглата над София, той ще пътува със самолет към морето, а в противен случай и той ще тръгне с кола.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отговори и на журналистически въпроси днес на Панчарево. Попитан дали очаква провокации в Бургас, той заяви, че очаква всичко от Черноморец, но това на го притеснява.„Главната на цел на ЦСКА е да излезем крайно мобилизиране, за да спечелим и този мач,” каза той.

Младенов отказа да коментира предстоящото следващата седмица вечно дерби с Левски и заяви, че ще го стори чак след срещата с Черноморец.

Велизар Димитров има леки проблеми след мача на националния отбор със Словения, но Младенов се надява болките да отшумят до мача с Черноморец и да може да го използва.

„Нямам коментар за това защо не се промени деня на мача срещу Черноморец. Всички видяхте Англия и Хърватия на какъв терен играха, тъй като преди това е имало ръгби на „Уембли”, но явно в България се действа по този начин. Явно Левски и Черноморец може да играят през май,” сподели Младенов разочарованието си от отказа на БФС да смени деня, в който трябва ЦСКА да гостува на Черноморец.