С група от 25 футболисти замина отборът на ЦСКА за турския курорт Анталия за първия си подготвителен лагер от зимната подготовка. Освен познатите имена, в състава попаднаха още дошлите на проби сръбски защитник Ненад Настич и бразилският халф Тон.

В списъка на Младенов място намериха и трима юноши. Това са вратарят Иван Караджов, Иво Димитров и дошлият от Черноморец Несебър Симеон Златев. По-късно към отбора ще се присъединят и панамецът Хосе Гарсес, който закъснява заради вирусна инфекция, братът на Ибрахима Гай – Муса и евентуално, ако бъде осъществен трансферът на сръбския десен бек Иван Стефанович.

Лек смут предизвикаха Зе Руи и Маркиньос. Двамата полузащитници закъсняха с пет минути от уречения час, с което причиниха лека нервност у треньорското ръководство. Двамата все пак се оправдаха с голямото задръстване в този час в столицата. Другите футболисти опитаха да замажат положението и да отърват закъснелите си съотборници с бурни аплодисменти, които отново върнаха добрата атмосфера в клубното возило.

Малко след полунощ след полет от Истанбул, групата на ЦСКА пристигна в курорта Белек, където се настани в хотел "Аркадия". На същото място "армейците" проведоха основната част от миналогодишната си зимна подготовка. Те ще останат в Турция до 21 януари.