Представителният отбор на ЦСКА приключи годината с изискана коледно парти снощи, което се състоя в елитен столичен клуб.

На тържеството, което бе организирано от собствениците на клуба от Титан АС обаче присъстваха само няколко футболисти от първия тим на „червените”. Явно голяма част от играчите на армейците вече са в чужбина или по родните курорти, където ще прекарат зимната си ваканция.

Атракцията на вечерта бе ослепителната съпруга на Владимир Манчев – Елеонора. Двамата пристигнаха малко след началото на тържеството, като разбира се, появяването им в заведението не остана незабелязано. Освен Манчев партито уважиха още капитанът Тодор Янчев, Йордан Тодоров, Здравко Чавдаров, Светослав Петров и Апостол Попов. Скандалните напоследък Иван Караджов и Иван Иванов също присъстваха на тържеството.

Треньорският щаб пък бе представен от Ради Здравков и Любослав Пенев, който бе в отлично настроение и не отказа нито един автограф или снимка на желаещите.

За разлика от предишни години, когато бившият президент на клуба Александър Томов дърпаше солидни речи, този път никой от присъстващите шефове не каза нито дума.