ЦСКА празнува по шампионски вечерта след победата над вечния съперник Левски. „Червените” поляха обилно успеха над „сините” в елитно столично заведение.

Лично собственикът на ЦСКА Димитър Борисов събра голяма част от отбора начело с целия треньорски щаб. Футболистите се веселяха без да прекаляват, като на масата имаше изобилие от енергийни напитки, а не толкова алкохолни.

Основната част от поздравите бяха насочени именно към „червените” футболисти и треньори. Поздрави дойдоха и от изпълнителния директор на Локомотив София Иво Тонев. В заведението бе и „синята” легенда Даниел Боримиров, който празнуваше рожден ден с друга компания.

Вече бившите си съотборници уважи и Павел Виданов. Доскорошният защитник на „червените” в момента е преотстъпен в Рапид Букурещ. Новото попълнение на ЦСКА Емил Гъргоров също уважи купона на „червените” победители.

Героят за ЦСКА Мишел Платини пък лъсна на огромните монитори в заведението заедно със своя съотборник и сънародник Маркиньос. Така всички посетители на нощния клуб имаха възможност да видят победителите от ЦСКА. В един момент на мониторите бе изписан и резултата от дербито на България – 3:1 за ЦСКА.

Димитър Борисов също поздрави всеки един от футболистите за успеха, който му донесоха.

В празника на „червените” се включи и специален гост. Старши треньорът на македонския Металург Скопие Жикица Тасевски бе дошъл на гости на своя сънародник и бивш колега Иван Йовановски.

„Иван се е справил перфектно с физическата подготовка на ЦСКА. Гледах мача. Неговия отбор не спря да тича през всички 90 минути и момчетата не се умориха”, каза Тасевски.

Иван Йовановски с треньора на Металург Скопие Жикица Тасевски