Предложение за договор с ЦСКА ще получи словенския бранител Денис Халилович. Мениджърът на „червените” Милен Радуканов е одобрил футболиста, който се появи в тима в началото на седмицата. Халилович, който има босненски произход, изигра вече един мач с екипа на ЦСКА. Това се случи в контролата срещу Атромитос във вторник. Радуканов имаше възможност да наблюдава футболиста и в няколко тренировки и е взел решение, че той може да му свърши работа.

Денис Халилович ще излезе без пари на ЦСКА, тъй като е свободен агент. Сега се очаква ръководството на „червените” да предложи договор на Халилович и ако се стигне до разбирателство между двете страни то футболистът ще бъде представен като ново попълнение в отбора.

С привличането на Халилович се засилва конкуренцията на поста централен защитник. В момента освен титулярите Костадин Стоянов и Апостол Попов на този пост могат да играят още Павел Виданов и ако се наложи Тодор Янчев и Петър Стоянов. Иван Бандаловски също е изпробван на тази позиция, но тези футболисти не са типични централни бранители.

Денис Халилович е роден на 2 март 1986 година в Словения, но има босненски корени. По-голяма част от кариерата си играе в словенската първа лига, като минава през отборите на Рудар, Целие и Драва Птуй. В елита на бившата югорепублика Халилович изиграва 62 мача с 6 отбелязани гола. През 2009 година футболистът е продаден в руския Сатурн, където изиграва 9 мача с 2 гола. Играта му е забелязана от холандския Вилем II и миналия сезон Халилович играе под наем в Ередивизията. Там изиграва 16 мача за Вилем, в които отбелязва 1 гол.