Македонският нападател Християн Кировски, който вероятно ще подпише договор с ЦСКА е харесан от Христо Стоичков и Аспарух Никодимов в началото на лятната подготовка. Той е бил предложен на „червените“ и одобрен от Камата. Стойчо Младенов също е дал зелена светлина за привличането на Кировски, който може да се окаже второто сигурно ново попълнение след Стоян Колев.

Кировски е юноша на Вардар. Играл е за ОФК Белград, Металург Запорожие, ФК Македония, Етникос, ЛУЧ-Енергия, Вардар, Кърпати Лвов, Работнички, Васлуй, Скопие, Аполон, Апоел Рамат-ха-Шарон и гръцкия Ираклис. Прави впечатление, че Кировски често сменя своите отбори. Рекордна му е 2007 година, когато играе за общо 3 тима. Най-дълго се е задържал в ОФК Белград, от където е преодстъпен в Металург Запорожие. Християн Кировски има и два мача за националния отбор на Македония. Кировски е на 27 години и най-успешни са периодите му в македонските тимове.

В същото време Стойчо Младенов прави опити да върне в ЦСКА Нджонго Присо, който разтрогна договора си с „червените“ по вина на клуба.