Стадион „Българска армия” по всяка вероятност ще вземе лиценз за новото първенство. Общинската комисия, която изготви становище за състоянието на спортните съоръжения в София е изпратила протокол в ЦСКА, в който са описани ремонтите, които трябва да бъдат извършени, за да е той в оптимално състояние. Според хората от клуба срокът за най-основните ремонти е до 2011 година. При това положение стадион „Българска армия” едва ли ще има проблеми с получаването на лиценза за новото първенство. Последната дума обаче ще има лицензионната комисия начело със своя председател Красин Кръстев.

Ръководството на ЦСКА вече е взело най-наложителните мерки от предписанията на Общинската комисия за лицензирането на стадиона, като ще се увеличи осветлението на входовете, за да може полицията и контролиращите достъпа до стадиона да имат по-добра видимост по време на късните мачове.

В момента „червените” събират документите, с които да бъдат лицензирани за новото първенство, въпреки че клубът има доста дългове, които могат да се окажат проблем.