ЦСКА не защити обвиненията си спрямо рефера Станислав Тодоров, ръководил двубоя срещу Черно море, което от своя страна принуди Съдийската комисия да прекрати случая, който стана популярен след двубоя във Варна.

Оказа се, че представител на ЦСКА не се е явил на заседанието на комисията. При вземането на решението за отстраняването на Тодоров от съдийството за неопределено време бе упоменато, че се дава право на „червените“ да представи писмени аргументи и доказателства за обвиненията, които бяха отправени от треньорите и ръководството на ЦСКА след мача във Варна.

Ден след двубоя от „червения“ клуб обявиха, че няма да внасят официална жалба срещу Тодоров, но въпреки това Съдийската комисия обърна внимание на целия вдигнал се шум и санкционира рефера.

Днес обаче комисията обяви, че ЦСКА не е изпратил свой представител на заседанието и случаят се счита за приключен.

Ето и решението на Съдийската комисия:

Поради неявяване на представители на ПФК ЦСКА на заседанието на СК при БФС на 14.11.2013 г. и непредставяне на доказателства по обвинения в пресата към съдията Станислав Тодоров,  СК при БФС приема тези обвинения за некоректни, несъстоятелни и неотговарящи на истината и счита случая за приключен.