Съдийската комисия към Българския футболен съюз наложи тежки наказания на двама от главните съдии, ръководили мачове от 17-я кръг на А група. Георги Димитров и Радослав Станев са наказани със спиране на съдийските права за неопределен период от време. Двамата ръководиха съответно Берое – Левски и Черноморец – Локомотив София.

Решения на Съдийската комисия от 14 ноември:

1. Поради неявяване на представители на ПФК ЦСКА на заседанието на СК при БФС на 14.11.2013 г. и непредставяне на доказателства  по обвинения в пресата към съдията Станислав Тодоров,  СК при БФС приема тези обвинения за некоректни, несъстоятелни и неотговарящи на истината и счита случая за приключен.

2. За получени ниски оценки и незадоволително представяне наказва главния съдия на футболната среща „Берое” /Ст. З/ - „Левски” – Георги Димитров със спиране на съдийските права за неопределен период от време, а асистент съдията Николай Кънчев с лишаване от съдийски права за 5 срещи.

З. 3а получени незадоволителни оценки и допуснати грешки на срещата Черноморец Бургас /Бс/ - Локомотив /Сф/  спира съдийските права за неопределено време на главния съдия Радослав Станев,  а ДАС - Иван Кирилов с лишаване от съдийски права за 3 срещи.

4. Отправя предупреждение на Христо Ристосков за занижена форма и представяне, неотговарящо на изискванията на СК при БФС.