В последната контрола от втория си подготвителен лагер в Испания ЦСКА завърши 0:0 с полския Висла Краков пред погледа на президента Александър Томов.

ЦСКА доминираше през целия мач, но футболистите на Стойчо Младенов така и не успяха да реализират многобройните положение пред вратата на Висла.

Още в 3-та минута Удоджи направи добър пробив, след което намери Петре непокрит в наказателното поле на Висла, но румънецът стреля в аут.

През първото полувреме ЦСКА имаше тотално превъзходство, но с пропуски се отличиха Удоджи, Гъргоров и Неи.

През вторите 45 минути отново „червените” имаха преимущество, но така и не успяха да отбележат гол в мрежата на полския отбор.

В 54-та минута Янчев направи извеждаш пас към Тодоров, който е фаулиран, като червените претендират за дузпа, но съдията извади нарушението извън наказателното поле.

Седем минути по-късно Зе Руи подаде на Неи, който засече топката, но Юржшчик спаси удара. В следващата атака Брожек се измъкна от защитата на „армейците” и стреля, но топката излезе в аут.

До края на контролната среща ЦСКА продължи да създава опасни положения пред вратата на Висла, но пропуски направиха Зе Руи, Тунчев и Касио.

Това е втори пореден мач, в който ЦСКА не може да отбележи гол, а също така и четвърта поредна среща, която завършва наравно в редовното време.