Ръководството на ЦСКА не е внасяло искане за чужд рефер за дербито с Левски. Това обяви спортно-техническия директор на клуба Атанас Караиванов. Той уточни, че в клуба въобще не се е дискутирал този въпрос. По този начин Караиванов опроверга информациите от съдийската комисия, които гласяха, че „армейците” вече са поискали чужденец.

„Това, че до момента не сме внесли официално искане не изключва вероятността да го направим. Обърнете внимание обаче, че става дума за вероятност. Тоест още няма такова решение. Бъдете сигурни, че ако стигнем до този ход ще се консултираме и с колегите от Левски”, коментира Караиванов.

Спортно-техническия директор на клуба изрази личното си мнение, че предпочита български съдия да ръководи двубоя. „Това е моето лично мнение. Според мен българин ще се справи с този мач. Нашите арбитри трябва да свирят подобни мачове, за да имат самочувствие. Не трябва да забравяме, че не само мачовете Литекс – Левски и Левски – ЦСКА са важните тази пролет. Ще има един куп решителни мачове, които трябва да бъдат ръководени умело. Мисля, че българските рефери могат да се справят”, каза Караиванов.