ЦСКА назначи Галин Иванов за старши треньор на отбора. Владимир Манчев влиза в неговия щаб и ще му бъде помощник. От „червения“ клуб търсят в момента специалист, който притежава нужния лиценз да води отбор в А група, за да влезе в екипа на Галин Иванов.

От щаба на Стойчо Младенов на работа в клуба остават Стоян Колев, който ще бъде треньор на вратарите и Ренато Шмит.

„Назначаваме Галин Иванов заедно с Владо Манчев. Знаете Галин от осем години е треньор в ДЮШ и е близо отбора. Неговият набор 98 е най-силният в школата. Само след една година на тези футболисти им предстои да подписват професионални договори. Нормално и резонно е Галин Иванов да води отбора. Ще има треньор, който да е лицензоносител. Нека видим как ще тръгне. Надявам се отборът да се развие в положителна насока. Постоянно виждам как работи Галин Иванов. Имам преки впечатления от неговата работа. Мисля, че това ще го предаде и на първия отбор“, каза изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров.

„Наистина липсва опит, но както липсва опит, така има и голям ентусиазъм в него.“

„На този етап не се очакват други структурни промени в клуба. Настроението в съблекалнята е малко потискащо и се надявам до мача с Лудогорец играчите да вдигнат тонуса и да покажат възможностите си.“

"Ултиматумът, който бе поставен за шампионска титла е трудно да важи за новия треньор, но целта е тази, което е нормално. Ние имаме напълно реални шансове да се гони шампионската титла“, каза още Александър Тодоров.  

Малко преди 10 часа Галин Иванов поведе ЦСКА за своята първа тренировка, която ще се проведе на базата в Панчарево.