Главният мениджър на ЦСКА Адалберт Зафиров е предложил 2-3 футболисти от българската А група за нова селекция в отбора.

„Разговарял съм с Димитър Борисов по този въпрос и те са одобрени. Редно е в ЦСКА нещата да се работят предварително и като селекция, и като лагери независимо дали аз ще остана или ще дойде някой друг”, каза Зафиров. Той призна още, че лично е водил разговори с Валентин Илиев, който е дал съгласието си да се върне в отбора, но всичко е въпрос на преговори.

Зафиров заяви, че няма напрежение между и Маркиньос. „Мен не ме интересуват мениджърите, които гледат мачовете. Да, може би хората от Сибир са направили разходи, за да дойдат до България, но за мен по-важно е да си взема мача. Бях подготвил Маркиньос за смяна, но след като Славия ни отбеляза гола, реших да не рискувам”, сподели специалистът.

Бившият бранител допълни, че е разговарял с ръководството за хората, които трябва да подпишат нови договори. „До броени дни всичко ще стане ясно. В това число влиза и Маркиньос, когото вече много дълго чакаме да вземе решение. За мен Тодор Янчев заслуцава нов договор. Той е полезен и докато е така трябва да играе. Колкото до Гранден аз лично се надявам, че той ще остане в ЦСКА и през следващия сезон.