ЦСКА е на път да направи поредния си трансфер в лицето на панамския нападател Хосе Луис Гарсес.

Старши-треньорът на „червените” Стойчо Младенов потвърди за Гонг, че сделката ще бъде финализирана до няколко часа. По-късно днес трябва окончателно да се оформят документите между двата клуба – ЦСКА и Насионал /Уругвай/.

Гарсес показва невероятна форма, след като вчера отбеляза още един гол за своята страна в турнира за Златната купа на КОНКАКАФ. С ранно негово попадение в 14-а минута Панама поведе на Куба, а мачът завърши 2:2. Преди два дни новият нападател на ЦСКА вкара и на Хондурас. /Вижте тук попадението му срещу Хондурас/

През пролетният полусезон Хосе Луис Гарсес игра под наем в Португалия в състава на Белененсес.

Днес или най-късно утре в България за окончателен подпис трябва да пристигне и Кевин Амунике. Заедно с него в Борисовата градина очакват и още един португалски нападател.

С привличането и на Маркиньос преди три седмици до момента в ЦСКА се очертава най-сериозната и качествена селекция от водещите ни футболни тимове. Преди няколко дни членът на УС на клуба Емил Костадинов заяви, че тя ще продължи до края на трансферния прозорец. Все пак на 25 юни за първия ден от лятната подготовка, се очертава на разположение на треньора Стойчо Младенов да бъдат почти всички нови попълнения.

До дни на „Армията” се чака и бразилският защитник Жадсон Виера – играч на Данубио /Уругвай/