В днешната контрола срещу холандския втородизионен Камбуур старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов по всяка вероятност ще започне само с двама от многото новопривлечени чужденци това лято. Сърбинът Никола Вуядинович и нигериецът Кевин Амунике се очаква да са в стартовата единайсеторка

Вероятният състав на армейците, отработен от наставника на следобедната тренировка, изглежда по следния начин: на вратата ще започне Ивайло Петров; пред него Кирил Котев, Вальо Илиев, Александър Тунчев и Вуядинович; пред тях дефанзивни халфове - Тодор Янчев и Абдер Кабус; по крилата се очаква да действат Амунике и Флорентин Петре; на върха на атаката ще започне Георги Чиликов, подпомаган зад гърба си от Велизар Димитров.

Вероятно в процеса на мача ще бъдат използвани всички останали здрави футболисти. Мачът с Камбуур твърдо пропускат Йордан Тодоров, Куидо Ландзаат, Роберт Петров и трайно контузеният Йордан Юруков.

Двубоят с холандците започва в 19 часа българско време и ще се играе на централния терен на тренировъчния комплекс, който ползва ЦСКА в Остербек.