След като през миналата седмица от ЦСКА изявиха желание да бъде направена допинг-проверка за предстоящите три мача на тима, от националната допинг лаборатория са уведомили армейците че по новите правила на УЕФА допинг контрол не се прави по заявка, а само внезапно.

След като от лабораторията отказаха на червените, от ръководството на ЦСКА са задвижили здрави връзки, за да се получи като на мача за купата на България срещу Локомотив Пловдив. Тогава екипът на допинг лабораторията се появи десет минути преди двубоя и след мача бяха направени изследванията.От щаба на ЦСКА са сигурни, че и утре, след мача с Марек в Дупница, ще бъде направена проверка, на която червените изключително много държат.

След като от вчера на обяд старши треньорът на армейците Стойчо Младенов събра своите футболисти на наказателен лагер заради незадоволителни резултати, днес след следобедното занимание той определи групата за утрешното гостуване на Марек. Червените ще пренощуват в хотел „Рила” на Боровец, след което потеглят за Дупница.

За втори пореден път от групата отпада португалецът Зе Руи, които от началото на престоя си в Борисовата градина рядко намира поле за изява. От списъка на Младенов отсъства и мароканецът с френски паспорт Абдер Кабус, като формулировката за неговата липса е незадоволителни резултати.

Групата на ЦСКА за мача с Марек:

Вратари: Ивайло Петров и Илко Пиргов

Защитници: Валентин Илиев, Александър Тунчев, Йордан Тодоров, Никола Вуядинович, Фелипе Машадо и Кирил Котев,

Халфове и нападатели: Тодор Янчев, Удоджи, Флорентин Петре, Георги Илиев, Маркиньос, Кевин Амунике, Велизар Димитров, Георги Чиликов, Хосе Гарсес и Неи