Така и не стана ясно защо им трябваше на ЦСКА да си уреждат контрола именно с Жилина?

Още повече след едва два дни тренировки! Толкова много други тимове се подготвят в региона, където „червените” са на подготовка, но не – Жилина, та Жилина! До края на престоя тук има също един куп качествени контроли – предстоят мачове със Стяуа, Спарта Прага, Дуисбург...

ЦСКА загуби с 1:3. Донякъде нормално и логично. По принцип българските футболни треньори винаги имат готово оправдание в подобни ситуации: „Резултатът не е от значение...”. Но този път „армейците” наистина имат алиби – един уикенд тренировки и една рота нови играчи.

Това, че отборът е загубил минава и заминава. Феновете на ЦСКА обаче загубиха много повече от играчите на терена на китното стадионче в Санкт Вейт. Жилина вече не е само част от „синия” фолклор. Вярно, разликата между летен спаринг и мач за Купата на УЕФА е като между пеперуда и слон, но все пак привържениците на Левски вече с една идея по-спокойно могат поне да разменят реплики на тема „Жилина”.

За сектор „Г” остава утехата, че едва ли скоро ще бъдат уредени контроли било то с Бате Борисов или Тампере. Поне не това лято.