Отборът на ЦСКА ще играе контролна среща с Раднички Ниш днес от 18 часа на стадион „Българска армия“. От лагера на „червените“ поканиха феновете си на стадиона още в 12 часа със специален видео клип, публикуван на официалната страница на клуба.

Ръководството на ЦСКА организира детски празник под надслов "Люлка на шампиони".

Събитието стартира точно в 12.00 часа и ще зарадва всички малки и големи фенове на тима. В програмата на събитието се предвиждат посещения в Музея на спортната слава на ЦСКА и VIP ложите на стадиона, занимания с треньорите от Детско-юношеската школа, както и множество игри с награди. Всяко дете ще има шанса да усети атмосферата на стадиона и да се пробва в тренировките на ДЮШ, а кулминацията на събитието ще позволи на всички малчугани да се докоснат до своите любимци от представителния отбор на цска и треньорския щаб, да се снимат с тях и да вземат автограф.

За всички деца, участващи в събитието, входът за мача между ЦСКА и Раднички ще е свободен, един от блоковете в сектор А ще бъде запазен за желаещите и заедно с тях в трибуните ще седнат футболисти на ЦСКА, останали извън групата за мача.

Програма за празника:

12:00 Начало на събитието на централния вход на стадиона

12:15-13:15 Посещение на Музея на спортната слава на ЦСКА, както и на VIP ложите на стадиона

13:30-15:30 Запознаване с Детско-юношеската школа на ЦСКА на помощните игрища пред сектор А, игри и състезания с треньорите от ДЮШ с награди за най-добрите

15:30-16:30 Среща със звездите от първия отбор на Клуба, време за снимки и автографи

16:30-17:00 Откриване на двете звезди на Тодор Янчев и Никола Цанев на „Алеята на славата“

17:00 Честване на 70-годишния юбилей на Петър Жеков на пистата на стадиона

18:00 Контролна среща между ЦСКА и Раднички Ниш. /БГНЕС