Отборът на ЦСКА ще играе с руския Химки, воден от бившия треньор на Левски Славолюб Муслин, по време на втория турнир, в който ще участва в Испания през февруари.

Според официалната страница на „червените” през втората половина на престоя си там, те трябва да срещнат друг отбор от Русия – Криля Советов. Това обаче явно не е точно така и според обявената от организаторите програма и публикувана в сайтовете на останалите отбори участници – словенския Интерблок, Висла Краков и Химки именно това трябва да представлява карето от четиристранния турнир.

Има и лека промяна в дните на мачовете. На 4 февруари „армейците” срещат от 19 часа Химки, който в интерес на истината е на далеч по-предно място от Криля Советов в крайното класиране на руското първенство за изминалата година. Два дни по-късно лидерът в родната „А” група играе с Интерблок Любляна, а на 9 февруари е срещата с полския Висла Краков. И трите двубоя са с един и същ начален час.

Отборът на Стойчо Младенов планираше да се прибере на 11 февруари в София, но ако се окаже, че може да стори това един ден по-рано, по всяка вероятност ще се възползва от възможността.