Португалецът Руи Мигел е на път да напусне ЦСКА. Днес спортно техническият директор на тима Емил Костадинов е провел разговор с нападателя и двете страни са обсъждали възможността за раздяла по взаимно съгласие. Руи Мигел отказа да се качи на автобуса за Правец, където тази седмица ЦСКА бе на лагер.

От днес Руи Мигел поднови тренировките с „червените”. Тази сутрин дошлият от Локомотив Мездра футболист взе участие в тренировката, водена от Гьоре Йовановски.

„Разговаряли сме с Руи Мигел, но на този етап все още не сме подписали договорката за раздяла по взаимно съгласие”, коментира за Гонг Емил Костадинов.

Вчера стана ясно, че Руи Мигел е бил засечен в столично заведение вечерта преди двубоя. Снощи Костадинов заяви, че португалецът ще понесе санкция по вътрешно-клубния правилник за самоволното напускане на отбора.

Руи Мигел не е от любимците на „червената” публика, след като стана известен повече с пропуските, които прави пред вратата на съперника.

Ръководството на ЦСКА не е обсъждало и вариант с продажбата на футболиста, тъй като на този етап се счита, че е непродаваем.