На специална пресконференция на стадион „Българска армия” днес, организирана от ЦСКА и мобилния оператор „Глобул”, бе представен уникалният за родните ширини фенски телефон „1948”.

Телефонът е изцяло червен, като на него са изобразени логото на „червените” и това на генералния спонсор на клуба. Джиесемът ще може да се ползва единствено от абонати на мобилния оператор. От утре той ще бъде в продажба в магазините на Германос, както и във всички официални представителства на компанията.

Цената на устройството ще бъде 89 лв. с абонаментен план и 149 лв. на свободна продажба.

От страна на ЦСКА в залата присъстваха спортно техническият директор Емил Костадинов и Венцислав Живков, а "Глобул" бе представен от главният мениджър на компанията Димитрис Люпис. Босът на мобилния оператор заяви, че феновете също ще могат да се радват и на специален тарифен план.

Първият кобрандиран телефон бе връчен на изпълнителния директор Венци Живков, а след това от него получиха още Димитър Пенев, Тодор Янчев, Борис Гаганелов, Димитър Цветков, както и всички представители от новосформирания Кръг на ЦСКА.

„Много се радвам за този съвместен проект с ЦСКА и сме убедени, че милионите фенове на червените ще ползват с гордост този артикул”, допълни Димитрис Люпис.