Един от подготвителните лагери на ЦСКА тази зима може да бъде в Свиленград, научи Гонг. „Армейците” са пуснали запитване до ръководството на местния тим, дали е възможно една част от подготовката на отбора да се проведе в граничния град. Любослав Пенев е останал очарован от базата и възможностите за подготовка в Свиленград, с който отбор игра в 1/16-финалите от турнира за Купата на България.

Президентът на местния тим Стефан Милушев разкри, че в града има два нови тревни терена, като на единия все още не е стъпвано. Това са отделни терени от централния терен, на които се играят мачовете.

„Все още не сме решили, какви са ни възможностите да приемем ЦСКА на лагер в нашия град”, коментира Стефан Милушев. Той обаче разкри, че освен ЦСКА има запитване и от друг водещ отбор в лицето на Литекс. Ловчанлии също са направили първоначални сондажи за евентуален лагер в Свиленград.

В същото време ръководството на втородивизионния тим в лицето на президента Стефан Милушев изрази своето възмущение от думите на бившия треньор на клуба Георги Тодоров, който е заявил, че в отбора играят строители и крупиета.