ЦСКА дължи около 600 хил. лева на Сливен около трансферите на Иван Стоянов, Коста Янев, Костадин Стоянов и Здравко Чавдаров в „червения” клуб. В това число влиза и процента, който Сливен трябва да получи за продажбата на Иван Стоянов в Алания. Това заяви за Гонг председателят на УС на Сливен Йордан Лечков.

„Има забавяне на някои плащания от наша страна, но ги изчистваме. ЦСКА ни дължи около 600 хил. лева за футболистите, които им продадохме, както и транша от Иван Стоянов в Алания. Падежът е минал отдавна. Ще сезираме компетентните органи за тези задължения. До момента не съм правил никакви проблеми. Ние също дължим малка сума и аз отлагам постоянно. Ако ми кажа точна дата се съобразявам, но те постоянно си менят мненията. В края на април беше падежа. Всеки си прави нещата на него да са му угодно”, каза Лечков.

Той заяви, че има интерес към Костядин Стоянов. „Още през зимата имаше интерес към него. Това е трансферна политика на ЦСКА. С каквото мога да бъда полезен ще бъда. Момчетата ми вярват и искат аз да присъствам, когато водят разговори за личните условия. Сам съм си правил договорите и мога да им защитавам интересите”, допълни още Лечков.