На този етап единственият играч, който може да се появи на проби в лагера на ЦСКА в Хеелсум, Холандия, е парагвайският бранител Джони Кабрера.

Роденият през юни 1989 година играч удивява с високия си ръст. Само два сантиметра делят Джони от 2-та метра. В някои източници дори се посочва ръст от 199 см, а в други - 202 см. Той играе на позиция централен защитник. Пълното му име е Джони Закариас Кабрера Мендес.

Футболистът е собственост на Удинезе, но няма мачове в елита на Италия. Информацията за Кабрера е доста оскъдна, но се открива, че е изиграл три мача за националната младежка формация на Парагвай през 2009 година. Те са били срещу Чили, Уругвай и Бразилия на първенството на Южна Америка за младежи до 20 години. В тях защитникът се отчита с два жълти картона.

За последно парагвайският стопер е играл в испанския Гранада. Този клуб се явява нещо като сателит на Удинезе, тъй като италианците са отдали под наем цели 12 техни играчи там. Гранада пък направи фурор и влезе в Примера, където ще се подвизава през новия сезон. Със сигурност обаче Джони Кабрера не попада в състава за Примера.

В момента неговият мениджър е на позиция „изчакване” за повикване от Холандия за футболиста му.