Емил Гъргоров трябва да даде отговор на ЦСКА до сряда дали иска да облече червената фланелка. Треньорското ръководство на „червените” желае Бадема в състава си, като има отправена и конкретна оферта към него. Шефовете на ЦСКА бяха отправили еднотипни предложения към Гъргоров и Валентин Илиев. Централният защитник обаче вече подписа със Стяуа, което автоматично го вади от плановете за зимна селекция на ЦСКА.

Емил Гъргоров обаче има още два дни, за да реши своето бъдеще и дали то ще е свързано с ЦСКА. Ако приеме офертата, Гъргоров ще парафира 3-месечен контракт с „червените” до края на първенството, като след това ще се преговаря за нов такъв.

Ако Бадема подпише, вероятно Милен Радуканов ще го използва още в дербито с Левски.

В момента Гъргоров е свободен агент, след като напусна Университатия Крайова. Вчера обаче собственикът на Стяуа Джиджи Бекали заяви, че ще се опита да привлече в състава си и Гъргоров. Последните години през Стяуа минаха четирима българи, които се представиха с променлив успех. Крум Бибишков игра в доста мачове, но накрая се скара с Бекали. Станислав Ангелов играеше предимно в Лига Европа, Йордан Тодоров пък въобще не записа участие със Стяуа. Най-успешно от българите в румънския гранд се представи Живко Желев.