Без трима чужденци ще бъде ЦСКА в домакинството срещу Миньор Перник в събота. Мишел Платини и Грегъри Нелсън са отпаднали от групата на „червените“ като официалната причина са травми – на Платини в кръста, а на Нелсън в адукторите. Двамата футболисти няма да бъдат взимани на лагер утре, когато „червените“ се събират преди домакинството с Миньор.

На „Българска армия“ тръгна слух, че Нелсън и Платини симулират контузии, защото не са доволни от положението в клуба. Официално обаче двамата играчи са с травми. Аут от разширения състав на Димитър Пенев – Дуци Симонович е и Денис Халилович, който продължава да има проблеми с глезена.

От групата отпада и младокът Антон Карачанаков. Спас Делев е вече добре и попадна в разширения състав на „армейците“, като вероятно ще бъде използван от Димитър Пенев в титулярната единайсеторка при така създалата се ситуация с Нелсън и Платини.

Утре се очаква Драголюб Симонович и Димитър Пенев на официалния брифинг преди мача да разяснят ситуацията с двамата играчи и доколко са сериозни травмите им.