Кметът на Каварна Цонко Цонев, който изгледа на живо загубата на Калиакра с 0:1 от Светкавица Търговище не остана доволен от представянето на футболистите. В интервю за клубния сайт той поясни, че в тима няма да бъде допуснато несериозно отношение и скатаване.

„Явно има натрупана умора у футболистите. Имаха само две греди и никакви други чисти положения. Не видях никаква идея в играта на Калиакра. Ако някои от тях си мислят, че показвайки такава игра имат място в отбора, много се лъжат.ще оставим единствено тези, които се раздават докрай”, коментира Цонев.

„С президента на отбора ще разговаряме с играчите, от които не сме доволни и ще ги предупредим, че ако не покажат някакво развитие, с оглед на целите, които имаме, е твърде вероятно да се разделим с тях. Не се притеснявам за представянето в първенството – по-добре да падат сега, отколкото после”, завърши той.

Старши треньорът на Калиакра Филип Филипов също изрази своето недоволство след изиграната контрола:

„Слабо представяне. В този отбор има няколко играчи, които не притежават необходимото ниво и може да бъдат освободени. Това са моите наблюдения – не само от този мач, но и от показаното до момента”, сподели наставникът на новака в „А” група.