Почти всички чужденци ще се върнат в ЦСКА за първата тренировка утре. В това число влизат и играчите, които отпаднаха от плановете на Милен Радуканов за полусезона. Все още обаче тези футболисти не са се уточнили с ръководството на ЦСКА и това е причината да се върнат в България. Това се отнася най-вече за Кристиян Тибони и Уилям Тиеро. Двамата със сигурност няма да бъдат използвани от треньора на „червените”. Въпреки това обаче трябва да се върнат в България.

 

Единственият футболист, с когото нещата са уточнени и няма да пътува за България е Марко Еспозито. Той си е намерил отбор в Италия и ще продължи там кариерата си.

Фабрицио Грило със сигурност остава в ЦСКА. Левият бранител ще бъде част от отбора поне до лятото. С Лукас Трекаричи пък ще започнат преговори за редуциране на заплатата му и пращането му да играе за юношите.

 

Очаква се другите чужденци също да се появят на време за първата тренировка. В това число влиза Маркиньос, който още днес се прибира от Бразилия. Към хафлът има интерес от чужбина, но все още не е ясно дали ще се стигне до негов трансфер. Джузепе Акуаро също трябва да се прибере на време. Мишел Платини е възможно да закъснее с ден за първата тренировка на „червените”, но ще се присъедини към отбора максимално бързо.