Един от талантливите халфове в българското първенство Николай Чипев, тази неделя за пръв път ще се изправи срещу родният си клуб ЦСКА. Младока е преотстъпен този сезон на новака в А група Спортист Своге.

„Всички в отбора с нетърпение очакваме този двубой за мен е малко странно защото за пръв път ще изляза срещу родният ми клуб”, сподели халфът.

„Не съм разочарован че ме преотстъпиха в отбора на Спортист не се сърдя на никой този сезон ще докажа, че не напразно съм носил червената фланелка в доста мачове и смятам да се завърна”, добави талантливият полузащитник.

„Във всички мачове ще се доказвам. Имам уверение от ръководството на ЦСКА, че ще наблюдават моите изяви и ще показвам най-доброто от себе си. Където и да се играе мача мисля, че ще се получи хубав сблъсък. По-добре беше да играем в Своге пред повече публика, която със сигурност щеше да се радва, но няма значение. Може и да се получи изненада”, каза още футболистът на Спортист.

„В първите два мача показахме, че не сме за подценяване и няма да е изненада, ако вземем точка. Аз ще имам право да играя срещу ЦСКА лично господин Пенев преди преотстъпването ми в отбора от Своге ме увери, че ще мога да играя. Няма да се наемам с прогноза, но се надявам на хубав мач”, завърши Николай Чипев.