Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов трябва да разплита четворен възел преди двубоя с Лудогорец в събота. Най-проблемният пост на Младенов е този на ляв краен бранител. Титулярният защитник Тончи Кукоч е наказан и няма как да вземе участие. Въпреки това Младенов има четири опции за човек на този пост, но всички са изключително рискови и нито един от вариантите не изглежда сигурен. Реално наставникът на „червените“ трябва да избере между Апостол Попов, Неманя Милисавлевич, Денис Причиненко и Кристиан Супусепа за партньор на Оршулич, Тунчев и Венци Василев в защита. Нито един от тези четири варианта обаче не е достатъчно убедителен.

Апостол Попов е с контузия. Вчера той бе на процедури при сръбската лечителна Марияна, но не е ясно до колко състоянието му ще позволи да се появи на терена. Денис Причиненко изигра няколко мача като централен бранител, но в кариерата си е бил и ляв защитник. Той обаче също страда от травма и тренира на облекчен режим. Неманя Милисавлевич игра на този пост миналата година, тъй като Младенов нямаше опции. Сърбинът обаче също се връща от контузия. Той се появи няколко минути в мача срещу Хасково, а след това и в контролата срещу Локомотив Горна Оряховица.

Кристиян Супусепа е единствения, който изглежда в добра здравословна форма. Качествата на Супусепа обаче стряскат съня на всеки един фен на „червените“.

До двубоя срещу Лудогорец има няколко дни, в които Младенов трябва да вземе решение как да разреши проблема, който се отвори пред него. Ако Младенов реши да пусне Апостол Попов то почти сигурно това ще е от дясно на защитата, а Венци Василев ще играе в ляво.