Четирима футболисти ще пропуснат първата контрола на ЦСКА днес. „Червените” излизат срещу Вихрен в 15:00 часа на базата край гръцкия град Ксанти. В проверката няма да могат да се включат капитанът Тодор Янчев, новият вратар Благой Макенджиев, възстановяващият се от травма Грегъри Нелсън и изпитващият болки в ахилеса ирландски национал Килиън Шеридън.

Всички останали футболисти са готови да играят срещу Вихрен. В това число влиза и Спас Делев, който днес тренира на пълни обороти. Йордан Минев също е готов да играе в първата проверка на „червените”. Днес футболистите на ЦСКА тренираха сутринта, като треньорите заложиха на тактически упражнения и изпълнения на статични положения.

Благой Макенджиев отлага дебюта си с фланелката на ЦСКА

Милен Радуканов ще раздели своите футболисти на два отбора, които да играят в двете полувремена на срещата. Ще има и такива, които ще играят и по-малко.

Дебют с представителния отбор на ЦСКА ще направят двамата юноши Георги Амзин и Владимир Бахъров. Същото се отнася и за намиращите се на проби Петър Стоянов и Владимир Каптиев. Първи мач с „червената” фланелка ще изиграят и новите попълнения Станислав Костов, Четин Садула и Станко Йовчев.

Двубоят ЦСКА - Вихрен може да следите единствено в Gong.bg. Начало - 15.00 ч.