Четири ще са промените в стартовия състав на ЦСКА, които ще предприеме наставникът Стойчо Младенов за мача срещу Апоел (Кфар Саба), в сравнение с първата контрола на холандска земя срещу Камбуур (1:0).

Освен това в групата е включен и Куидо Ланзаат, който пропусна спаринга със сънародниците си от Камбуур.

В игра се завръща след кратко отсъствие заради контузия Йордан Тодоров. Бранителят получи травма по време на контролата срещу Миньор Пк (3:1) и принудително пропусна двубоя с холандците, както и няколко тренировки с основната група на отбора. Тодоров ще замени Кирил Котев като десен краен защитник.

Едно от новите попълнения Маркиньос пък ще бъде в тандем с Тодор Янчев като дефанзивен халф, и да замени по този начин мароканеца Абдер Кабус.

Третата полева промяна е свързана с върха на атаката. Двубоят с Апоел ще стартира панамецът Хосе Луис Гарсес. Преди два дни титуляр бе Георги Чиликов, който в крайна сметка отбеляза единствения победен гол за ЦСКА. Въпреки добрата му игра, старши треньорът Стойчо Младенов заяви след контролата, че предпочита да обиграе различни варианти в атака.

Четвъртата промяна ще бъде свързана с вратарския пост. Йвайло Петров ще започне мача, като този път идеята е тримата вратари да изиграят поравно по 30 минути. Сърбина Оливер Ковачевич не игра преди два дни, но днес е на линия.  

Титулярният състав на ЦСКА е: Ивайло Петров, Йордан Тодоров, Александър Тунчев - капитан, Валентин Илиев, Никола Вуядинович, Тодор Янчев, Маркиньос, Кевин Амунике, Флорентин Петре, Велизар Димитров и Хосе Гарсес.

Поради контузии почти без шансове да се появят в игра са Роберт Петров и Георги Илиев.

Мачът ЦСКА – Апоел (Кфар Саба) е от 19.00 часа.