Новото попълнение на ЦСКА от Калиакра Четин Садула заяви, че не се е замислил и за миг преди да приеме предложението на „червените”. Той говори след втората си тренировка с екипа на „армейците”. „Не се и замислих, когато дойде предложението за мен. Веднага приех. Това е голям отбор и за мен е голям шанс да се реализирам. За първи път за интерес към мен ми каза Светльо Петров, а след това и кметът на Каварна. Така разбрах”, каза Садула.

Футболистът допълни още, че все още не е подписал официален договор с клуба. „Все още не съм подписал. Очаквам тези дни всичко да приключи. Не мога да кажа за колко време ще е договорът ми”, каза още десния халф.

Юношата на Левски допълни още, че не се притеснява от факта, че е израсъл в школата на „сините”. „Не ми влияе фактът, че съм юноша на Левски. Важното е да ми се предоставят условия. ЦСКА е голям отбор, дано се реализирам. Конкуренцията ражда качествата”, каза още Садула.

Футболистът допълни още, че се чувства най-добре като десен външен халф. „Най-удобно ми е на дясното крило, но Милен Радуканов ще прецени къде да ме използва. Още не съм говорил с него за подобни неща. Твърде рано е”, каза Садула.

„В България се случват много неща. Защо не да сме първи в края на класирането. Всичко е възможно. Важното е да направим хубава подготовка и ще се върнем там, където ни е мястото”, завърши още новото попълнение на „червените”.

ВИДЕО на интервюто с Четин Садула можете да видите - ТУК.