Ръководството на Левски отпусна 3000 хиляди билета за запалянковците на ЦСКА. „Червените” фенове ще могат да си закупят пропуски само за Сектор Г, като цената е 5 лева.

Цените за останалите сектори, където ще стоят почитателите на Левски са със следните цени - сектор А - 10 лева, сектор В - 7 лева и сектор Б - 2 лева.

„Продажба на билетите ще има само в деня на мача. Пропуските ще се продават на касите на стадионВасил Левски”. От ЦСКА отказаха да подпишем договор, както беше в последните няколко години. При това положение ние отпускаме за тяхната публика 3000 хиляди билета, само за Сектор Г. Тези билети ще се продават на касите на езерото „Ариана”, заяви за Гонг изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.

„Решихме да постъпим така, защото те държат следващата среща да се играе на клубния им стадион. Това поставя при неравностойни ситуации нашия клуб и привържениците ни”, категоричен бе Константин Баждеков.

„Даваме този лимит от 3000 билета, като смятаме, че е напълно достатъчен. Първоначално смятахме да е и по-малък. Надявам се догодина и те да ни осигурят същата бройка билети със същата цена”, каза още финансистът на шампиона Левски.

„Всичко с националния стадион е договорено. Даже още от днес ще се пусне отоплението, за да бъде добър теренът по време на мача, въпреки лошото време, което се очаква в края на седмицата”, завърши за Гонг Константин Баждеков.