За четвъртък мениджърът на Черноморец Бургас е планирал две тренировки, част от подготовката за двубоя срещу Славия от А група в понеделник.

За 12:30 часа в конферентната зала на стадион „Лазур”пък е насрочена редовната пресконференция на наставника, която той дава преди всеки кръг от шампионата.

Веднага след приключването й, Балъков ще открие новия фен шоп на колела на „акулите”, от който всеки желаещ ще може да си вземе сувенир на Черноморец Бургас. Той ще се позиционира на различни места в града, а информация за негово местонахождение ще се подава редовно от пресслужбата на тима.

Точно в 14:00 часа във Военноморска база Бургас, Красимир Балъков ще се срещне с военните моряци от най-голямата морска база в България в акваторията на Черно море.

До този момент моряците от Атия не са пропуснали мач на отбора през сезона, а групата им надхвърля 100 привърженици. Срещата е продиктувана и от желанието на военнослужещите да се запознаят лично с един от най-изявените български футболисти за всички времена Красимир Балъков, който се надяват да донесе много успехи и на футбола в Бургас.

Веднага след срещата, треньорът на „акулите” ще се отправи към кампуса в квартал Сарафово, където ще проведе втората тренировка за деня на своите футболисти.